• Het monumentale gebouw van Greenchoice in Rotterdam is uitgerust met een Dry to Cool installatie.

    Vooral de zolder van het gebouw had last van een vaak veel te warm binnenklimaat. Dit vanwege de ligging (de zon schijnt de hele dag op de bovenste verdieping) en vanwege de hoge interne warmtelast van hun daar gelokaliseerde callcenter. 

    Greenchoice ging op zoek naar een duurzame klimaatinstallatie, die niet alleen energiezuinig was, maar het liefst ook geen schadelijke koudemiddelen gebruikt. Zij kwamen uit bij Dry to Cool.

  • Op het dak van het gebouw staat al enkele zomers lang een D2Recool installatie, die de bovenste verdieping van koeling, ventilatie en warmteterugwinning voorziet. De installatie draait naar wens en Greenchoice is uiterst tevreden met de installatie. Op de warmste zomerdagen gaan zelfs collega’s van andere afdelingen naar de door Dry to Cool geconditioneerde ruimte, omdat het daar het aangenaamst is.

  • Bezoek GreenChoice.nl >>