• Home Blog Goois Natuurreservaat te Hilversum
  • In het voorjaar van 2018 zal het kantoor van het Goois Natuurreservaat te Hilversum worden ingericht met het innovatieve Dry to Cool Multisplit systeem. Daarbij wordt voor het eerste gebruik gemaakt van de ICU plafondunits. De ICU plafondunits zijn de meest kleine en breed toepasbare units in het Dry to Cool Multisplit systeem.

  • Deze units bieden uitstekende mogelijkheden voor duurzame renovatie van bestaande kantoren alsook voor nieuwbouw. De kwaliteit van de innovatie, de grote energiereductie en de positieve impact van Dry to Cool op het milieu zijn in dit project erkend met een demonstratie subsidie van Topsector Energiesubsidie van het Ministerie van Economische Zaken. Het project is geïnitieerd door adviesbureau De Installatie Adviseur uit Utrecht.

  • Bezoek GNR.nl >>

  • Bezoek DeInstallatieAdviseur.nl >>